O nama

Šta nas izdvaja?

Jedan od ključnih faktora koji izdvaja restoran “Tri tačke” definitivno je njegov impresivan meni koji zadovoljava ukuse svakog gosta. Nacionalna kuhinja nudi autentične ukuse lokalnih jela, dok internacionalni deo menija istražuje različite kulinarske tradicije širom sveta. Bez obzira koji ukusi su vašim nepcima primamljiviji, naš izbor hrane će sigurno isuniti sva vapa očekivanja. 

Gde se Nalazimo?

Na prestižnoj adresi Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 31, smestio se restoran “Tri tačke”, istinsko gastronomsko iskustvo koje spaja ukuse koji se pamte i prefinjeni ambient, što u kombinaciji daje uživanje za sva čula.

Proslave...

U mogućnosti smo da organizujemo sve vaše proslave, i to baš onako kako ste zamislili. Bilo da želite da uživate u porodičnom ručku, poslovnom sastanku ili nekom od najznačajnijih događaja, tu smo da se prilagodimo vašim potrebama kako biste bili potpuno zadovoljni.

Nedelja jutro za porodicu...

Nedelja je omiljeni dan svih naših posetilaca jer mogu uživati u doručku na jedinstven način. Za samo 1120 RSD, od 10 do 13 časova nudimo vam bogat izbor švedskog stola bez ikakvog ograničenja. Dok uživate u ukusnoj i raznolikoj hrani, za vaše mališane zaduženi su naši drugari iz “Klik” radionice koji će ih zabaviti uz edukativne igre zanimljive svim uzrastima.

Ono što je sigurno jeste da ćete svim čulima uživati u vrhunskoj hrani i prijatnom ambijentu, te da ćete nam se već sledeće nedelje ponovo vratiti.

Svake srede uživamo u kombinaciji ukusne hrane, prijatnog ambijenta, najlepših vina i posebne energije koju nam daju opuštajuće melodije gudačkih instrumenata. Bilo da ste odlučili da to veče provedete u romantičnoj večeri sa partnerom, društvu najboljih prijatelja ili bliskih rodjaka, Aurora kvartet u kombinaciji sa našom vrhunskom uslugom će sigurno ostaviti bez daha baš svakog našeg gosta. Dodjite da zajedno stvaramo uspomene koje ne blede. Čekamo vas svake srede od 20h na dobro poznatoj lokaciji.

Nedeljom u našem restoranu, pripremamo poseban trenutak za vas i vašu porodicu uz naš odličan Nedeljni Brunch. Ovaj doručak je savršen način da započnete nedelju zajedno, okruženi ukusnom hranom i prijatnom atmosferom. Širok izbor ukusnih jela i napitaka čeka vas na našem švedskom stolu, a posebno smo se pobrinuli za najmlađe članove porodice. Za njih smo pripremili čarobnu dečiju igraonicu sa sjajnim animatorima, tako da i mališani mogu uživati u svom vremenu dok vi uživate u brunchu.

Bašta...

Uživanje u sunčevim zracima i svežem vazduhu, verovali ili ne, ali možete da dobijete i u srcu Dedinja. Naša bašta je prava oaza, ušuškana u bogato zelenilo koje pruža osećaj mira i spokoja. 

Parking...

Ono što je danas veoma bitno u sve većim saobračajnim gužvama naše prestonice jeste parking. Restoran “Tri tačke” je i o tome mislio, pa je za svoje goste obezbedio privatan parking. Nema kruženja i traženja mesta, parkirajte se pored restorana i uživajte u atmosferi i usluzi o kojoj se dugo priča.